fbpx

KAJAK

Za uživanje u primorskom ambijentu i nevjerovatnim pejzažima.

Zadovoljstvo nam je da ponudimo različite ture, tako da je jedna od opcija fascinantno iskustvo vožnje kajaka. Možete uživati u vožnji sat, dva vremena, ili cijeli dan, i otkriti skrivene plaže i netaknute prirodne bisere Crne Gore. Možete iznajmiti kajak sami ili u tandemu, sa svom potrebnom opremom koja se sastoji od pojasa, vesla, sjedišta (jastuka) i sigurnosnih informacija. Nije potrebno da imate ranije iskustvo u vožnji kajaka.

Možete sami odabrati rutu, bilo da želite da vozite kajak kroz Bokokotorski zaliv ili kroz Nacionalni park Skadarsko jezero. Možete odabrati i ritam vožnje, tako da ste u prilici da pravite pauze da biste uživali u primorskom ambijentu i nevjerovatnim pejzažima ili da biste se osvježili plivanjem. Bilo da izaberete rutu kroz Bokokotorski zaliv, koji je jedinstven po svojoj istoriji i koloritu, ili Skadarsko jezero, nacionalni park i najveće jezero na Balkanu, okruženo krševitim planinama i kamenitom obalom, u dnevni paket spadaju usluge vodiča, mape, užina i voda.

Ne morate da budete fizički izrazito spremni da bi vozili kajak. Dnevna tura počinje u 10h i traje do 15h. Za ovaj paket usluga, cijena je 25 € za kajak sa jednim sjedištem,  a 50 € za kajak za dvoje.

Ukoliko želite sami da iznajmite kajak, morate ga uzeti na minimum četiri sata i cijena je od 15 € do 20 € za kajak sa dva sjedišta.

Vožnja kajaka je vjerovatno aktivnost u kojoj ćete najviše uživati , istražujući najveće jezero na Balkanu ili najljepši pejzaž Crne Gore, sa planinama koje se izdižu direktno iz mora u savršenom skladu i tišini. Daleko od turista na obali, imaćete priliku da vidite divlje plaže i da se divite selima na obali jezera ili arhitekturi Boke Kotorske iz jedinstvene, drugačije perspektive.

Naši izleti su posebno isplanirani da udovolje potrebama vas i vaše grupe. Recite nam šta želite i mi ćemo sve organizovati.

Načini plaćanja

Svi izleti moraju biti plaćeni unaprijed, i to:

  • kreditnom karticom (Visa, MasterCard, American Express)
  • gotovinom
  • uplatom na račun u banci (najmanje 7 dana prije polaska)

Naplata pri otkazivanju

Preporučujemo da otkažete turu 72 sata ranije, u suprotnom, pola iznosa će biti naplaćeno.

                   

Search