fbpx

Usluge

Usluge

Nudimo dugu listu mogućnosti za uživanje u boravku u Crnoj Gori, tako da možete odabrati one aktivnosti koje će učiniti vaš odmor nezaboravnim i jedinstvenim. Naše ljubazno osoblje koje govori više jezika će vam izaću u susret u svakom trenutku i biće im drago da vam pruže sve potrebne informacije o znamenitostima, restoranima, najboljim mjestima za plivanje, za izlazak i sl. Pobrinućemo se da prevaziđemo sva vaša očekivanja.

Ture sa vodičem

Nudimo takođe i ture sa licenciranim vodičima, koji će vam otkriti sve tajne Perasta ili će vas čak povesti u obilazak obližnjih atrakcija (Bokokotorski zaliv, Skadarsko jezero, Nacionalni park Durmitor itd.).

Zabava

Prizemlje se lako transformiše u lijepu prostranu dvoranu, posvećenu umjetnosti, sa modernim ambijentom, gdje ćete nesumnjivo provoditi prijatne večeri. Savršeno je za kulturna dešavanja, izložbe, privatne događaje, korporativne sastanke itd. Volimo da pomažemo našim gostima da obilježe najvažnije događaje u njihovim životima, tako da ova prostorija može biti i sjajan prostor za vaš medeni mjesec, rođendane, putovanja za obilježavanje godišnjice ili vjenčanja, kao i sve dragocjene trenutke, poput mature, odlaska u penziju itd. Bićemo počastovani da budemo vaši domaćini, bilo da vam obezbjeđujemo smještaj, probnu večeru ili cijelu ceremoniju.

GASTONOMSKI IZLETI

 

Crna Gora ne bi bila Crna Gora bez svog gastronomskog nasljeđa. Nudimo našim gostima da osjete autentični ukus Crne Gore, vodeći ih na divne gastronomske izlete u manje turistička i neotkrivena mjesta, gdje možete čuti cijelu priču iza ukusnih uzoraka.

Neke od izleta koje nudimo su:

  • Za ljubitelje dobrog vina i prave hedoniste, organizujemo degustaciju vina u vinogradima Plantaže u Podgorici. Ovaj vinograd ima bogatu istoriju i proizvodi najveću selekciju vina iz Crne Gore.
  • Put meda u okolini Cetinja: U crnogorskoj tradiciji, med opstaje kao hrana i lijek, pa možete naći mnogo proizvoda od meda, kao što su propolis i različiti kozmetički preparati. Ovdje možete naći bagremov, cvijetni, livadski i lipov med.
  • Tura kroz Njeguše, gdje možete probati dimljenu pršutu i dimljeni sir, proizvode po kojima je Crna Gora veoma poznata. U ovoj oblasti, mediteranska i kontinentalna klima se sudaraju, što je jedan od razloga naročitog kvaliteta ovdašnjeg sira i pršuta.
  • Bijeli sir i kačamak (kukuruzna kaša sa krompirom i sirom, koja se služi sa jogurtom, kao tradicionalno jelo) su sastavni dio ture kroz Kolašin.
  • Ture masliovog ulja u Baru. Maslinovo ulje je blago ove regije. Ono je najbitniji sastojak u ukusnim jelima domaće kuhinje. Smatra se da ima terapeutsko dejstvo, pa možete pronaći niz proizvoda i kozmetičkih preparata koji se prave od lokalno proizvedenog ulja. Masline u Baru su stare preko 1000 godina, a morate ih vidjeti uživo da biste se uvjerili u njihovu ljepotu.
  • Jug Crne Gore, posebno dio oko Skadarskog jezera, obiluje kvalitetnom ribom. Jedna od tura koje nudimo je tura krapa u ovom dijelu Crne Gore. Dimljeni krap je delikates, a specijalitet ove regije je krap u tepsiji sa suvim šljivama ili krap u crnom luku. Ovdje možete probati različite vrste ribe, koja se sprema na nekoliko načina – na roštilju sa aromatičnim dodacima – ruzmarinom i maslinovim uljem ili pržena riba sa domaćim limunom, bijelim lukom i peršunom i, naravno, paradajz salatom.

USLUGE PREVOZA

Sarađujemo sa kompanijama koje su eksperti u svom poslu. Obezbjeđujemo prevoz sa i do aerodroma (Podgorica, Tivat, Dubrovnik, Tirana) ili sa i do željezničke stanice. Prevoz se ugovara po zahtjevu gosta.

PRIVATNI TRANSFERI

Obezbjeđujemo i luksuzna auta za poslovne ili privatne ture, sa vozačima koji govore više jezika.

IZNAJMLJIVANJE AUTA

Ukoliko vam je potrebno auto da biste uživali u vašem boravku u Crnoj Gori i obišli zaleđe, možemo vam obezbijediti najsigurnija auta za rentiranje, koja pripadaju našoj mreži.

Vešeraj

Nudimo našim gostima usluge vešeraja (dodatno se naplaćuje).

                   

Search