fbpx

RESTORAN

Učinićemo sve da imate nezaboravan restoranski ugođaj i da zaista uživate u našoj ukusnoj besprekorno serviranoj hrani.

Vila Perast ima svoj restoran stila bistro, u kojem se služe jednostavni obroci.

Dnevni meni se planira pažljivo, sa ciljem da vam obezbijedi raznovrsne i brze opcije. Naša ukusna jela su pristupačna i svaki obrok će vas ispuniti i učiniti vaš život lakšim.

Kuvari bistroa i Vile Perast kreiraju raznovrsne priloge i svježa predjela, koji se sastoje od široke selekcije jednostavne i izdašne hrane – fuzije nekoliko kulturnih uticaja. Švedski sto, gurmanski sendviči, svježe salate, domaće supe i različite vrste peciva su naša svakodnevica.

Dičimo se time što kreiramo izvrsna jela iz različitih kultura, koja se prave od najsvježijih sastojaka, bilo da uživate u njima u našoj trpezariji, ili u dvorištu.

U okviru bistroa, Vila Perast ima i pekaru i poslastičarnicu, koje nudi širok izbor svježih hljebova, kifli, kroasana, pita, slasno mekih sa hrskavom korom, koja ispunjavaju našu trpezariju slatkim aromama svako jutro.

Takođe, imamo dnevnu selekciju najfinijih kolača i peciva, koji su pravljeni sa svježim sastojcima visokog kvaliteta, a nude niz posebnih ukusa i bogate su teksture.

Kada god poželite uskusnu i osvježavajuću pauzu, svratite do Vile Perast u bilo kom momentu vašeg dana, da biste uživali u momentima savršene relaksacije. Umjećemo da iznenadimo mnoštvom različitih ukusa. Možete, takođe, odabrati neki od brojnih voćnih ili povrćnih smutija, ili osvježavajućih i lakih cijeđenih sokova, koji će vas opskrbiti dnevnom dozom vitamina i podići nivo energije. To je sjajan izbor za kratku i sadržajnu pauzu.

Možete kombinovati naša jela sa širokim izborom odličnih vina koje nudimo. Željeli bismo da vam omogućimo da otkrijete čari opuštenog i prijatnog ambijenta za degustaciju i aperitive.

Stoga, ukoliko se nađete u istorijskom centru Bokokotorskog zaliva, obavezno svratite u Vilu Peast i odaberite nešto iz niza različitih ukusa.

Bistro Vile Perast je specijalizovan da učini svaki događaj nezaboravnim. Koristeći samo sastojke visokog kvaliteta, stavke na našem meniju su pripremljene najboljom tehnikom, od strane profesionalaca u kulinarstvu. Tu smo da pomognemo na vašem sljedećem slavlju ili događaju koji ćete organizovati u Perastu, bilo da je to intimno okupljanje, piknik, proslava mature, korporativni ručak, ceremonija vjenčanja ili bilo koji veći događaj.

Recite nam o kojem tipu događaja razmišljate ,i ukoliko ste u mogućnosti, precizirajte koji datum vas interesuje. Sigurni smo da zajedno možemo odabrati najbolje moguće rješenje!

                   

Search